Villa Elektra

M. Barneveld - Vianen

Cijfer
9,6
Ervaring
21 jaar
KvK nummer
60401818

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Villa Elektra, wij zijn KNX domotica specialist. Villa Elektra adviseert, programmeert en levert KNX domotica.

Wilt u meer weten ? U kunt altijd een afspraak maken bij ons in de KNX domotica demowoning 

http://www.villaelektra.com/contact.html

www.villaelektra.com

Klantbeoordeling (14)

10
Dhr. Klimbie
2-5-2015
Martin was snel, duidelijk en dacht goed met ons mee. We zijn erg tevreden over het resultaat en bevelen hem van harte aan.
10
Dhr. Haarman,
21-4-2015
Zeer positieve ervaring. Snelle reactie. Goeie service.
10
Mevr. Visser
23-3-2015
Martin heeft een wandcontactdoos geplaatst in onze keuken. We zijn erg tevreden over zijn werk!
10
Mevr. Nieuwstad
18-3-2015
Martin van Barneveld van Villa Elektra was zeer behulpzaam. Uiteindelijk kwamen we tot een heel andere, voor mij goedkopere en betere oplossing voor het verlichten van mijn schilderijen. Villa Elektra heeft de klus vakkundig en snel gedaan en ik was erg blij met het resultaat. Ik beveel Martin van harte aan.
10
Dhr. Schotsman
28-2-2015
Martin heeft bij ons de gehele woning (3 verdiepingen) voorzien van nieuwe elektra, nieuwe meterkast, rookmelders, etc etc. Daarbij heeft hij goed advies gegeven zonder daarbij zijn zin door te drijven. Omdat wij de verbouwing niet door een aannemer hebben laten doen kwam het regelmatig voor dat de planning moest worden omgegooid. Martin is uiterst flexibel geweest waarvoor wij hem zeer dankbaar zijn! Wij kunnen Martin ten zeerste aanraden voor een grote klus als waar wij hem voor hebben aangenomen maar zijn er van overtuigd dat een kleinere klus hem net zo gemakkelijk afgaat!
10
Dhr. Wildeman
19-2-2015
8
Dhr. Swart
18-2-2015
Op korte termijn moesten er een aantal leidingen worden aangelegd en bekabeld ivm verplaatsen van mijn TV en contactdozen worden verplaatst. Martin reageerde en kon mijn wensen waarmaken. We hebben in overleg een plan gemaakt hoe de zaak aan te pakken. De bedrading van de TV moest uit het zicht blijven. De eerste dag zijn de leidingen aangelegd in de muur door sleuven te maken. Vervolgens heeft Martin nadat de schilder zijn werk had opgeleverd nog een dag werk om de bekabeling aan te leggen. Hij heeft nog geholpen met het ophangen van de TV. Ik ben zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden. Alles werkt naar tevredenheid.
10
Mevr. Otter
25-11-2014
We zijn hartstikke tevreden met het werk wat Martin van Villa Elektra geleverd heeft. Hij heeft bij ons de leidingen in de keuken verlegd voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Daarnaast nog heel veel kleine klussen gedaan waar we zelf niet uit kwamen. Goede service en hij dacht goed mee over wat wel en niet handig was.
8
Mevr. Huiskes
31-10-2014
Heel goed werk afgeleverd. we waren erg tevreden.
10
Dhr. Van Der Boor
27-10-2014
fijne samenwerking met goed overleg. Alle werkzaamheden zijn prima verlopen.