Special bouw connect

Gerjan Bastiaans - Medemblik

Cijfer
9,5
Ervaring
36 jaar
KvK nummer
61053767

Bedrijfsomschrijving

Na 30 jaar eigenaar te zijn geweest van een aannemers bedrijf voor burger en Utiliteitsbouw ben ik daar in 2012 om economische redenen mee gestopt.


Binnen mijn bedrijf was speciaal timmerwerk en houtbewerking mijn specialiteit.

De bouw en het timmeren blijft trekken en sinds juli 2014 ben ik zonder personeel opnieuw begonnen met een kleine werkplaats en als specialiteit aanbouwen, verbouwingen en speciaal timmerwerk, daarnaast bezit ik over een groot netwerk om de juiste specialist bij een klus te betrekken.

Kwaliteit daar gaat het bij mij om. De kwaliteit betreft niet alleen de kwaliteit van het uit te voeren werk, maar ook in het maken van afspraken, het mee denken met de klant en de nazorg na het opleveren van het werk.
De klant moet een goed gevoel over mij als opdracht nemer hebben als dit dan wederzijds is dan is dit een waarborg voor een prettige samenwerking en een goede uitvoering van de klus.

Ik ben in het bezit van een aannemers diploma wat mede een waarborg is voor veel bouwkundige kennis en ervaring.

Kortom waar kwaliteit samen komt daar ga ik voor met Special bouw connect

Ook voor;

  • bouwkundige rapportage
  • organiseren en van bouw opdrachten
  • Samen met de klant naar oplossingen zoeken

Klantbeoordeling (3)

Klus afgerond: 17-10-2015

Prijs/kwaliteitsverhouding
10
Offerte
10
Volgens afspraak
10
Communicatie
10

Gemiddeld
10
Jansen
17-10-2015
Wij hebben door Special Bouw Connect onze dakopbouw laten plaatsen. Vooraf goed onze wensen besproken en is ze volledig nagekomen. Super netjes gedaan en alles tot in de puntjes geregeld van bouwvergunning tot de laatste afwerking. En is op de hoogte van de nieuwste techniek. In de toekomst voor andere verbouwingen is onze keuze al gemaakt wie het zal uit mogen voeren. Gerjan nogmaals dank!
Klus afgerond: 11-4-2015

Prijs/kwaliteitsverhouding
10
Offerte
10
Volgens afspraak
10
Communicatie
10

Gemiddeld
10
Eerder Uitgevoerde Klus (Mevr. Buysman, Purmerend)
11-4-2015
De keuze voor Gerjan was het vertrouwen in zijn vakmanschap. Het is een fantastische vakman die ter plaatse zijn ontwerp aanpast met prachtig resultaat. Het is heel fijn dat Gerjan het voorbereidende werk in zijn werkplaats voorbereid en ook schoon werkt,en komt zijn afspraken na. Kortom aan aanrader. Bedank Gerjan
Klus afgerond: 31-8-2015

Prijs/kwaliteitsverhouding
10
Offerte
10
Volgens afspraak
10
Communicatie
10

Gemiddeld
10
Eerder Uitgevoerde Klus (mevrouw Limburg)
31-8-2015
Special bouw connect heeft zijn opdracht prima uitgevoerd. Houd zich aan zijn afspraken. Werkt netjes en werkt hard door. Bezit veel kennis over verschillende isolatie typen/mogelijkheden. Denkt mee en heeft goede adviezen. Ik ben erg tevreden met de resultaten!