Leo Klok Schilder en wandafwerkingsbedrijf

L.G. Klok - Utrecht

Cijfer
8,8
Ervaring
33 jaar
KvK nummer
30227084

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een bedrijf met 31 jaar ervaring in het onderhoud en renoveren van zowel binnen als buitenwerk .Is uw woning toe aan een onderhoudsbeurt of wilt u er weer fris bij zitten bent u bij ons aan het goede adres kijk voor referenties en informatie op www.leoklok.nl

www.leoklok.nl

Klantbeoordeling (4)

Klus afgerond: 14-10-2012

Prijs/kwaliteitsverhouding
2
Offerte
2
Volgens afspraak
2
Communicatie
3,1

Gemiddeld
2,3
Lepel
14-10-2012
In het begin, om de opdracht binnen te krijgen belooft hij van alles, maar daarna ben je de klos, en levert hij zeer slecht werk indien je hem erop aanspreekt geeft hij niet thuis.
Klus afgerond: 14-2-2012

Prijs/kwaliteitsverhouding
10
Offerte
10
Volgens afspraak
10
Communicatie
10

Gemiddeld
10
Anne Pols
14-2-2012
Leo Klok is zowel telefonisch als per mail voortdurend goed bereikbaar. Ook is hij prettig in de omgang en duidelijk in zijn afspraken. Toen er een probleempje ontstond met een timmerman, konden we dat snel samen regelen. Ook over het 'gedoe' van een buurman zaten we voortdurend op één lijn. Prettige samenwerking! Het buitenwerk werd ernstig gehinderd doordat het wekenlang regende! Leo Klok en ik hielden regelmatig contact; ik was allang blij voor hem dat hij nog genoeg binnenwerk elders had. Vandaar dat ik 'n.v.t.' invul. Voor de oplevering dronken we gezamenlijk de zoveelste kop thee en kwamen we de laatste betalingstermijn overeen. Naar volle tevredenheid afgerond. Ik beveel Leo Klok graag aan mensen aan die prijs stellen op vakwerk. Leo Klok is helder: over de mogelijkheden en onmogelijkheden van het werk, over de inzet van collega-zzp'ers en over de kosten. Volgens mij was ik dat ook, dus voldeden uitvoering en resultaat aan mijn verwachtingen. Het werk IS uitgevoerd voordat de kwaliteitsvakman bestond. Dus was er van 'gratis controle door deskundige' nog geen sprake. Erg leuk vond ik dat ik aan het slot een 'bon' kreeg voor korting op een volgende klus: klantenbinding! Maar ook zonder dat zou ik Leo Klok opnieuw vragen om te komen schilderen.
Klus afgerond: 12-2-2012

Prijs/kwaliteitsverhouding
10
Offerte
10
Volgens afspraak
10
Communicatie
10

Gemiddeld
10
Prof . J.J. Bredee
12-2-2012
De heer Klok noemde niet dat hij is aangesloten bij het keurmerk voor ZZP'ers, maar wij waren reeds op de hoogte dat hij een voortreffelijk vakman IS. Na afloop van de uitgebreide, zorgvuldig uitgevoerde werkzaamheden vonden wij dit niet nodig, temeer daar de heer Klok op zijn initiatief samen met ons aan het einde van het werk alles nog een keer is nagelopen en heeft gecontroleerd en toegelicht. De heer Klok stelde voorafgaande aan de werkzaamheden een lekkage vast die wij niet hadden bemerkt. Dit heeft zeer bijgedragen aan de kwaliteit van het werk van hem zelf en van de aannemer die de renovatie uitvoerde. De heer Klok heeft ons hierdoor zeer geholpen.
Klus afgerond: 8-2-2012

Prijs/kwaliteitsverhouding
8
Offerte
8
Volgens afspraak
10
Communicatie
8

Gemiddeld
8,5
Fam V Hulst
8-2-2012
We zijn zeer tevreden over het afgeleverde schilderwerk en zullen zeker in de toekomst de heer Klok vragen voor schilderwerk. Het is een hardwerkend en betrouwbaar persoon. Hij werkt netjes en heeft hart voor zijn werk.