Edwin de Greef Schilderwerken

E. de Greef - Maarssen

Cijfer
8
Ervaring
22 jaar
KvK nummer
57571716

Bedrijfsomschrijving

Na 16 jaar voor werkgevers te hebben gewerkt besloot ik een eigen schildersbedrijf te beginnen. Het resultaat: een vakkundig klein schildersbedrijf met veel particuliere klanten. Ik heb aandacht voor detail en een zeer kritische kijk op schilderwerk.

Ik heb een professioneel schildersbedrijf en werk voor particulieren en bedrijven en voorzie in alle voorkomende schilderwerkzaamheden zowel binnen als buitenshuis.

Voordelen van een klein bedrijf

Belangrijk is om goed te luisteren naar de wensen van de klant, wat ik ook zeker doe. Pluspunt van mij is, dat ik bij u thuis de offerte kom opnemen en ik dan ook degene ben die de werkzaamheden verricht. Ik weet dus precies wat er is afgesproken en dat voorkomt miscommunicatie tussen de klant en mij! Het geeft ons een goed gevoel als de klant tevreden is over de gedane werkzaamheden en de goede kwaliteit van mijn werk ziet en waardeert!

Vakmanschap en kwaliteit staan daarbij voorop, zodat uw woning of bedrijfspand bij mij in goede handen is en door mijn jarenlange ervaring kunt u rekenen op een flinke portie kennis en vakmanschap.

www.edgsw.nl

Klantbeoordeling (0)