Oranje Installatie & Timmerwerk

J. Oranje - Hoorn

Cijfer
8,3
Ervaring
37 jaar
KvK nummer
37144074

Bedrijfsomschrijving

Even voorstellen... Welkom op mijn site: ORANJE INSTALLATIE & TIMMERWERKEN. na 8 jaar te zijn aangesloten bij de klussenier vond ik het tijd voor de volgende stap.   ik heb  35 jaar werkervaring opgebouwd in onder andere renovatie, meubel-sanitair en keukenbranche. De afgelopen jaren als Jack Oranje de  klussenier heb ik alle soorten klussen gedaan. Nu heb ik mij gespecialiseerd in luxe badkamers en toiletten. Voor het sanitair heb ik een goede partner gevonden in Sani-sale Zwaag en voor keukens bij pontmeyer Hoorn. U als klant profiteert daarvan. Uiteraard kunt u mij voor alle voorkomende werkzaamheden in en rond uw huis inschakelen. Wat u van mij mag verwachten: *Een eerlijke prijs *Een goed prijs kwaliteit verhouding *Een vakman die gaat voor een tevreden klant *Garantie op geleverd werk *Vrijblijvende offerte *Deskundig advies Uw voordelen: *Eén aanspreekpunt *Alle werkzaamheden in één hand *De werkzaamheden worden non-stop verricht * Aangesloten bij de Kwaliteitsvakman, de branche organisatie voor klusbedrijven ( en de Geschillencommissie ) *Vertrouwd Verbouwen U kunt mij per telefonisch of per mail bereiken. Graag tot ziens.

werkzaamheden uitgevoerd voor o.a.

KEUKENHUYS HOORN

div.complete keuken renovatie.

elektra, tegelwerk,sanitair en timmerwerkzaamheden.

GRANDO HOORN

div. complete badkamer/wc renovatie

ORANJE INSTALLATIE &TIMMERWERKEN.

WHO ELSE

www.jackoranje.nl

Klantbeoordeling (9)

Klus afgerond: 1-8-2017

Prijs/kwaliteitsverhouding
10
Offerte
10
Volgens afspraak
10
Communicatie
9

Gemiddeld
9,8
Ger & Loes
1-8-2017
Jack is een zeer bekwaam en allround vakman. Weet overal een oplossing voor en voert al het werk rustig en heel precies uit. Hij denkt goed vooruit en overlegt altijd met ons als klant en hoe wij het willen hebben. Hij geeft goede adviezen. Jack heeft al het benodigde professionele gereedschap. Onze badkamer was niet zomaar een klus, er moest veel veranderd worden, o.a. aan de balansventilatie. Al dit installatiewerk is perfect gedaan. De afwerking met onze aparte tegels is bijzonder mooi gedaan. Chapeau! Wij hebben een fantastisch mooie badkamer gekregen en wij zijn er heel erg blij mee. Al het sanitair en tegels hebben wij op zijn advies bij Sanisale.com te Zwaag gekocht. Hier werden wij trouwens goed geholpen. Wij hebben voor A-merken gekozen en de prijs voor onze badkamer was prima. Al veel complimenten gekregen.
Klus afgerond: 29-7-2017

Prijs/kwaliteitsverhouding
10
Offerte
10
Volgens afspraak
10
Communicatie
9

Gemiddeld
9,8
L. De Waal
29-7-2017
De heer Jack Oranje is een zeer bekwaam vakman en is bijzonder allround. Hij heeft ons zeer goed geadviseerd en heeft met ons meegedacht. Hij denkt ook vooruit. Bijvoorbeeld al in het begin rekening houden met de plaats van de tegels t.o.v. de diverse sanitaire voorzieningen. Hij werkt zeer secuur, is goed in bijzondere oplossingen en maakt nergens een punt van. Alles is keurig en schoon opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden met onze prachtige badkamer!
Klus afgerond: 20-4-2017

Prijs/kwaliteitsverhouding
10
Offerte
10
Volgens afspraak
10
Communicatie
10

Gemiddeld
10
Van Mechelen
20-4-2017
Vakmanschap ten top. Zeer precies en mooi afgewerkt, werkt snel en levert hoge kwaliteit. Zeker aanraden om jack in te huren, verstand van zaken
Klus afgerond: 7-3-2017

Prijs/kwaliteitsverhouding
9
Offerte
10
Volgens afspraak
10
Communicatie
9

Gemiddeld
9,4
Eric Goossen
7-3-2017
Wat opvalt is de flexibiliteit en advies van deze deskundige vakman. Tijdens de renovatie is geen moeite teveel om eventuele nieuwe inzichten te verwerken binnen de vooraf opgestelde begroting. Het eind resultaat is van prima kwaliteit en zeer netjes afgewerkt. Zeker aan te raden.
Klus afgerond: 8-10-2016

Prijs/kwaliteitsverhouding
10
Offerte
10
Volgens afspraak
10
Communicatie
10

Gemiddeld
10
Jan Dijkstra
8-10-2016
Als je, je badkamer wil renoveren ben je bij Jack aan het goede adres. Je kunt met een gerust hart een weekje op vakantie gaan. De man heeft letterlijk alle ambachten in zijn pakket zitten; wat je ook maar kan bedenken. Metselen, tegels zetten, vloeren leggen, loodgieter, timmerman, elektra en ga zo maar door. Jack is prettig in de omgang en een zeer accurate, rustige en vakbekwame aannemer/installateur die goed luistert naar de cliënt. Oplossingsgericht om alle eventuele tegenkomende problemen alsnog op te lossen. Op de voorhand een uitvoeringsplan maken met Jack is absoluut geen probleem. Mijn badkamer is echt schitterend gerenoveerd met o.a. een inloop douche. Jack beschikt over alle moderne gereedschappen en tools (zeker voor sanitair) die je in dit vak nodig hebt. Grote voordeel is je dealt met een persoon en niet met allerlei andere bedrijven/personen. En je weet zeker dat je een alleszins redelijke uur prijs betaalt Zeker een aanrader voor een mooie badkamer met redelijk kosten. Mocht je nu nog twijfelen, maak dan gewoon een afspraak met Jack. Jan Dijkstra
Klus afgerond: 12-1-2014

Prijs/kwaliteitsverhouding
10
Offerte
10
Volgens afspraak
10
Communicatie
9,7

Gemiddeld
9,9
Broekhuizen
12-1-2014
Nee, maar we hebben het geleverde werk gezamenlijk beoordeeld en wij hebben het in orde bevonden, waarna wij de laatste betaling hebben voldaan. Jack is uiterst inventief. Hij weet overal een oplossing voor. Geweldig. Jack heeft bij ons meerdere werken gedaan (keuken, badkamer, toilet, hal, Velux dakraam, demonteren schoorsteen/herstellen dak, aanleg extra groep/kabel t.b.v. zonnepanelen
Klus afgerond: 6-1-2014

Prijs/kwaliteitsverhouding
8
Offerte
7
Volgens afspraak
8
Communicatie
8,3

Gemiddeld
7,9
Schaar
6-1-2014
Klus afgerond: 4-1-2014

Prijs/kwaliteitsverhouding
10
Offerte
10
Volgens afspraak
10
Communicatie
10

Gemiddeld
10
Engelen
4-1-2014
Ben bijzonder tevreden over deze vakman, goede communicatie, afgeleverd werk is fantastisch. Er zijn diverse 'lijken uit de kast' gekomen tijdens de klus maar door de aangedragen oplossingen/adviezen en flexabiliteit van deze vakman is alles goedgekomen en het resultaat prachtig geworden. Zelden iemand tegen gekomen die zo rustig, netjes en georganiseerd werkt en meedenkt met de klant. Meer dan tevreden, alle volgende projecten die nog op de agenda staan worden absoluut door deze man gedaan. Ik ben bijzonder tevreden over het resultaat en het werk dat deze vakman heeft afgeleverd. Ben zelden iemand tegen gekomen die zo rustig, netjes, gestructureerd en georganiseerd werkt. Tijdens de klus kwamen er diverse 'lijken uit de kast' rollen en alle obstakels zijn één voor één uit de weg geruimd. Deze vakman denkt mee en draagt adviezen en oplossingen aan en is bijzonder flexibel als er halverwege wijzigingen in het plan komen. Hij werkt precies en nauwkeurig en gaat heel zorgvuldig om met de bezittingen van een ander. Geen enkel punt van kritiek, deze vakman is uw keurmerk meer dan waard en de volgende projecten voor 2014 zijn al ingepland.
Klus afgerond: 3-1-2014

Prijs/kwaliteitsverhouding
10
Offerte
9,7
Volgens afspraak
10
Communicatie
10

Gemiddeld
10
Brons
3-1-2014
Goede vakman die goed inspeelt op de wensen van de klant, denk actief mee aan goede oplossingen. Tijdens het werk is er goed en tijdig gecommuniceerd en het werk (toilet, 2 badkamers, electra en een keuken) is netjes afgeleverd. Werkzaamheden zijn meer dan naar verwachting uitgevoerd. Er zijn betere oplossingen gezocht en gevonden dan vooraf afgesproken. Hierover is steeds snel en adequaat gecommuniceerd. Problemen zijn goed opgelost. De heer Oranje heeft hiervoor ook regelmatig zelf contact gehad met andere aannnemers en leveranciers.