De Goede Buur - Verbouw & Onderhoud

Mike Karagantcheff - Zandvoort

Cijfer
8,1
Ervaring
22 jaar
KvK nummer
57436347

Bedrijfsomschrijving

Waar Kwaliteit voorop staat! De Goede Buur is een all-round bouwbedrijf gespecialiseerd in jaren '20/'30/'40 woningen. Wij verzorgen alle soorten onderhoud, verbouwing en Stucco Lustro betonstucwerk. Ook voor zorgaanpassingen en energiebesparing op maat kunt u bij ons terecht!

http://www.de-goede-buur.eu

Klantbeoordeling (5)

Klus afgerond: 6-12-2018

Prijs/kwaliteitsverhouding
9
Offerte
9
Volgens afspraak
9
Communicatie
8

Gemiddeld
8,8
Ineke
6-12-2018
Mike is zeer bekwaam en heeft het nieuwe kozijn keurig geplaatst, afgewerkt en geschilderd. Ik ben erg tevreden!
Klus afgerond: 29-8-2018

Prijs/kwaliteitsverhouding
8
Offerte
9
Volgens afspraak
9
Communicatie
9

Gemiddeld
8,6
Martine
29-8-2018
Zeer tevreden over zijn aanpak van de lekkage van de dakkapel. Mike ging net zolang door tot het lek bovenwater kwam. Goede afspraken gemaakt in de oplossing van het probleem. Wij zullen zijn naam onthouden daar een oud huis altijd wel een vakman nodig heeft.
Klus afgerond: 7-3-2018

Prijs/kwaliteitsverhouding
9
Offerte
9
Volgens afspraak
10
Communicatie
10

Gemiddeld
9,5
Marjolein
7-3-2018
We zijn erg tevreden met het eindresultaat! Mike heeft alles zeer nauwkeurig en netjes geregeld. Niets is teveel en Mike komt met goede ideeen en oplossingen. Ook werkt hij netjes en laat geen troep achter. Naast zijn vakmanschap is hij ook makkelijk in de omgang en betrouwbaar. Dit alles maakt hem een waardevol persoon en zijn wij zeer tevreden over het afgeleverde werk. Ik zal hem zeker aanbevelen.
Klus afgerond: 31-5-2017

Prijs/kwaliteitsverhouding
9
Offerte
8
Volgens afspraak
9
Communicatie
10

Gemiddeld
9,1
Fam. Van Den Hoven
31-5-2017
Uitzonderlijk bekwame vakman, weet waar hij het over heeft. Goede prijs/ kwaliteit verhouding en wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Vakman is prettig in de omgang.
Klus afgerond: 3-3-2017

Prijs/kwaliteitsverhouding
9
Offerte
9
Volgens afspraak
9
Communicatie
10

Gemiddeld
9,2
Mw E Gokkel
3-3-2017
Deze vakman was mij aanbevolen door een Zandvoortse makelaar als betrouwbaar en grondig. Daar heb ik geen spijt van gehad! Hij heeft van mijn slecht onderhouden woning een juweeltje gemaakt. en klassewerk geleverd volgens collegas die mij recent kwamen opzoeken. Geen moeite teveel-Mike nam geen genoegen met middelmatige kwaliteit of haastwerk. Naast uitgebreid schilder en stucwerk aan de woning (binnen en buiten incl een nieuw dakraam en inbouwkasten), heeft hij ook een bouwvallig schuurtje omgebouwd tot atelier met nieuw gemetselde muren, dak, ramen en deur. Hij adviseerde tijdig en vrijblijvend wanneer er zich technische problemen voordeden bijv door slechte kwaliteit van hout en oud schilderwerk. Meldde accidentele schade; kleine krassen op vloer. Trof mij als zeer veelzijdig en gaf telkens goed onderbouwd advies als hem nieuwe zaken opvielen zoals bijv vochtplekken of een slechte radiator. Ook was hij geduldig als ik van gedachte veranderde en niet beledigd toen ik voor een klus een collega om advies vroeg. Kortom: deze vakman heeft voor mij zeer fraai zorgvuldig en gedegen werk geleverd. Maatwerk van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs.