Cyprea Wellnessbouw en Advies

H.C. Westerman - Alkmaar

Cijfer
7,7
Ervaring
14 jaar
KvK nummer
51260760

Bedrijfsomschrijving

Graag wil ik mijzelf en mijn bedrijf  aan u voorstellen. Ik ben Rick Westerman, eigenaar van Cyprea Wellnessbouw & Advies. Wij zijn gespecialiseerd in het (ver) – bouwen van badkamers en andere ruimtes tot uw eigen wellnessparadijs. Ruimtes waar u privé kunt relaxen en tot u zelf kunt komen na een hectische dag.

Wij vormen een groep vakmensen met elk hun specialisme. Als eigenaar van Cyprea Wellnessbouw & Advies vorm ik de hoofdaannemer en daarmee altijd uw aanspreekpunt. Bij ons kunt u terecht voor al uw loodgietergerelateerde werkzaamheden en verbouwingen die verband houden met Water, Warmte en Wellness. Zowel binnen- als buitenshuis.

Wij mogen ons 5-sterren installatiespecialisten noemen, zijn daarbij door OTIB erkend om woningaanpassingen te doen om minder validen en klanten met een hogere leeftijd langer thuis te laten wonen. Wij bieden onze diensten (loodgieterwerkzaamheden,Wellnessbouw en zwembadbouw) aan aan particulieren als wel aan kleinschalige openbare badgelegenheden. 

Materialen die wij verbruiken, betrekken wij groothandels voor professionals. Hierdoor kunnen wij tegen gunstige tarieven inkopen en de materialen tegen een scherpe prijs aan u doorleveren.

Op al onze materialen gelden altijd de garanties van de fabrikant. Op onze montage verlenen wij 1 jaar volledige garantie plus extra een jaar aflopende garantie.

Voor een verdere kennismaking met ons bedrijf en voorbeeldprojecten, verwijs ik u graag naar onze website www.cypreawellness.nl . (Checken van referenties is eveneens mogelijk).

Voor vragen en/of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen per mail op info@cypreawellness.nl of ons gewoon even bellen op 085 - 06 06 850.

Namens Cyprea Wellnessbouw & Advies 
Rick Westerman

WARMTE, WATER, WELLNESS

http://www.cypreawellness.nl

Klantbeoordeling (3)

Klus afgerond: 5-2-2019

Prijs/kwaliteitsverhouding
9
Offerte
10
Volgens afspraak
10
Communicatie
9

Gemiddeld
9,4
Borger
5-2-2019
De badkamer is naar tevredenheid afgerond.
Klus afgerond: 23-5-2017

Prijs/kwaliteitsverhouding
9
Offerte
9
Volgens afspraak
8
Communicatie
8

Gemiddeld
8,5
Rick & Audra
23-5-2017
Goede vakman, en zeer tevreden over de mooie badkamer.
Klus afgerond: 24-11-2015

Prijs/kwaliteitsverhouding
8
Offerte
8
Volgens afspraak
8
Communicatie
8

Gemiddeld
8
Nurmohamed
24-11-2015