Ben's Trapmontage en Aftimmerbedrijf

B. Jordens - Duiven

Cijfer
9,6
Ervaring
33 jaar
KvK nummer
09189348

Bedrijfsomschrijving

Ben's trapmontage en Aftimmerbedrijf: Tijd voor nieuwe stappen


Modern, betrokken en dynamisch. B.T.A. is al jaren een begrip in de Arnhem en de rest van het land. Wij maken en plaatsen functionele en mooie trappen die generaties lang meegaan. Dat doen we voor de particuliere en zakelijke markt. Ons toonaangevende bedrijf wil voorop blijven lopen door onderscheidend te zijn. Dat doen we door te denken in concepten en continu te zoeken naar vernieuwing en innovatieve oplossingen.
We maken enkele trappen, maar zijn ook uiterst bedreven in grote of kleine series. Een uitmuntende kwaliteit is standaard. De wensen van de klant staan altijd centraal. Door te focussen op co-makership en efficiëntieverbetering worden faalkosten sterk gereduceerd.
Onze inbreng gaat ver. Bouwbedrijven kunnen de verantwoordelijkheid voor een compleet project trappen bij ons neerleggen. Dat voorkomt fouten, misverstanden en extra kosten. Met co-makership bieden we toegevoegde waarde.

Onder het motto: ‘Tijd voor nieuwe stappen’, blijven we werken aan de ontwikkeling van onze bruisende organisatie. Ervaar onze kracht.

www.btatrappen.nl

Klantbeoordeling (3)

Klus afgerond: 29-11-2016

Prijs/kwaliteitsverhouding
8
Offerte
10
Volgens afspraak
10
Communicatie
9

Gemiddeld
9
Vanity Hamaker
29-11-2016
Voor onze zolderverdieping wilde wij graag een vaste trap i.p.v. de toenmalige vlizo trap. Verschillende bedrijven laten komen en die vertelde ons dat zij de trap konden plaatsen maar wel op eigen risico i.v.m. het 'metal stud plafond'. Min of meer de hoop opgegeven, toch verder gezocht en uiteindelijk kwamen wij via google bij Ben's trapmontage/timmerbedrijf uit. Vervolgens een afspraak gemaakt, Ben kwam met diverse mogelijkheden voor een eventuele trap en was zeer duidelijk welke eventuele aanpassingen er zouden moeten komen als de trap zou worden geplaatst. Hierna kwam de offerte, om een paar dingen verduidelijking gevraagd en deze werden dan ook snel beantwoord. Wat wij zeer op prijs stelde is dat Ben: duidelijk communiceert, een goede prijs/kwaliteit levert, de trap werd binnen 5 weken geplaatst dat was zeer snel, afspraken zijn netjes nagekomen en Ben ruimt alle bouwafval op. De kwaliteit van de trap is uitstekend en de trap is goed geplaatst De enige op/aanmerking is dat de afwerking iets secuurder had gemogen.
Klus afgerond: 28-11-2016

Prijs/kwaliteitsverhouding
9
Offerte
9
Volgens afspraak
9
Communicatie
9

Gemiddeld
9
Massop
28-11-2016
De vakman is gepassioneerd van zijn werk. Dit zie je ook terug in zijn werk. Wij zijn erg tevreden.
Klus afgerond: 29-4-2016

Prijs/kwaliteitsverhouding
10
Offerte
10
Volgens afspraak
10
Communicatie
10

Gemiddeld
10
Yvette Demmers
29-4-2016
Absoluut een aanrader deze vakman. Komt alle afspraken meer dan na.