Anton van Es Aannemersbedrijf

Anton van Es - Nederhemert

Cijfer
8,4
Ervaring
24 jaar
KvK nummer
65730755

Bedrijfsomschrijving

Anton van Es Aannemersbedrijf is een echte allround aannemer die persoonlijk betrokken is bij elke opdracht, groot of klein.

Dus heeft u bouw,- of verbouwplannen? Of zou u werkzaamheden cq wijzigingen aan uw woning / pand willen doorvoeren of heeft U schadeherstelwerk? Of heeft u al concrete plannen en twijfelt u over de haalbaarheid van uw idee betreft verbouw-, nieuwbouw-of renovatie?

Kortom, bent u opzoek naar een allround aannemer bij wie u terecht kunt met elk denkbaar idee of vraag?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Al sinds jaar en dag zetten wij ons in, hoofdzakelijk in de particulieren sector, om de wensen van de klant zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Omdat wij van vele markten thuis zijn en indien nodig samenwerken met vertrouwde collega's, is er bijna niets onmogelijk en daar zijn we trots op.

Wij denken in praktische en creatieve oplossingen!

Heeft u vragen, ideeën of plannen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Wij denken graag met u mee.

We kunnen een afspraak maken indien gewenst om uw plannen door te nemen en u van vrijblijvend advies te voorzien. Dit kan uiteraard ook bij u op locatie!

Anton van Es Aannemersbedrijf staat voor:

Echt vakwerk voor een eerlijke prijs!

http://www.antonvanes.nl

Klantbeoordeling (2)

Klus afgerond: 21-10-2016

Prijs/kwaliteitsverhouding
10
Offerte
8
Volgens afspraak
10
Communicatie
10

Gemiddeld
9,8
W.H. Holtzer
21-10-2016
Harder werker, heeft goed overzicht op zijn werk. Prima communicatie, oplossingsgericht, flexibel en perfectionist.
Klus afgerond: 5-9-2016

Prijs/kwaliteitsverhouding
10
Offerte
10
Volgens afspraak
10
Communicatie
10

Gemiddeld
10
Fam Nederveen
5-9-2016
Anton is een man die zeer aangenaam is in de omgang en een echte vakman, die boven onze verwachting zelf met oplossingen, ideeën en adviezen komt. Bij onduidelijkheden van onze kant, nam hij echt de tijd alles duidelijk uit te leggen. Al het werk is zeer vakkundig gemaakt en wij kunnen weer jaren genieten van ons toilet en de carport. Wij gaan hem zeker weer benaderen als er nieuwe dingen zouden komen en kunnen hem dan ook ten zeerste aanraden bij ieder ander. Een achte allrounder zoals ook op zijn profiel staat en vakwerk voor een eerlijke prijs? Ja, dat is zeker geen reclamestunt, maar een feit! Nogmaals dank Anton en zeker tot ziens.