AG Allround Timmerwerken

A. Groeneweg - Oosthuizen

Cijfer
8,8
Ervaring
28 jaar
KvK nummer
54155657

Bedrijfsomschrijving

We zijn een timmer en stuc bedrijf en doen algehele renovaties van woningen. Of het nu een casco woning is of oudbouw. Alles kunnen we van het vernieuwen van de plafonds wanden deuren en het leggen van vloeren. Isoleren raamwerken ect. Afwerking doen we stukadoren en daarna geheel sauzen of spuiten van de wanden enof plafonds. Tevens zijn wij in het bezit van een vak gediplomeerde electricien en loodgieter. Hierdoor kan de klus algeheel door 1 bedrijf geklaard worden.

Als u door ons de renovatie van uw huis laat doen, zijn wij specialist in het ontzorgen. Hiermee wordt bedoeld dat wij het van A tot Z in handen nemen. En dat de lijnen kort zijn, wij nemen de verantwoording voor alle werkzaamheden op ons, mits deze natuurlijk door ons zijn ingezet. Zorgen dat ons personeel zich voor 100 % inzet en dat onze projectleider Rosita alle zorg op zich neemt en een direct contact met onze klant houdt. Zo blijven de lijnen kort en kunt u met een gerust hart de renovatie aan ons overlaten.

Daarmee zijn onze offerten gespecificeerd en staat alles duidelijk vermeld. Zo krijgt u een goed beeld van de kosten, en is er direct contact met Rosita als de kosten uit de hand lopen door onvoorziene posten.

Ook geven we advies en zijn zelfs in directe lijn met de architect of constructeur. Want bij een algehele renovatie komt heel veel kijken. We zoeken uit of u wel in bezit bent van de juiste vergunningen ect.

Plus dat onze projectleider minstens 3 keer per week op het project rond loopt om te kijken of iedereen naar behoren werkt, en of de klant tevreden is.

Laat u zich lekker ontzorgen en laat het werk over aan de proffsionals! Wij doen wat u vraagt!!

 

 

 

www.agallround.nl

Klantbeoordeling (3)

Klus afgerond: 3-9-2015

Prijs/kwaliteitsverhouding
10
Offerte
10
Volgens afspraak
10
Communicatie
10

Gemiddeld
10
Dhr. Holvast
3-9-2015
Zeer ervaren timmerman en werkt volgens de gemaakte afspraak, bezorgd, geplaatst, geverfd en mooi binnen het stuc afgewerkt.
Klus afgerond: 9-4-2014

Prijs/kwaliteitsverhouding
8
Offerte
8
Volgens afspraak
8
Communicatie
8

Gemiddeld
8
Dhr. Blitz
9-4-2014
De opdracht is prima en netjes uitgevoerd.
Klus afgerond: 15-11-2013

Prijs/kwaliteitsverhouding
8
Offerte
8
Volgens afspraak
8
Communicatie
8

Gemiddeld
8
Mevrouw De Lannee
15-11-2013
AG Allround timmer en stuc werken is een bedrijf die zich goed houdt aan afspraken, supersnel werkt, heel hard doorwerkt en een bijzonder mooi resultaat heeft neergezet. Onze woonkamer ziet er superstrak uit, echt een heel mooi resultaat.