Vakgebieden Selecteer

Steigerhouten meubelen


Trendy steigerhouten meubels laten maken door een echte timmerman? Onze timmermannen kunnen steigerhouten meubelen of een complete loungeset geheel op maat voor u maken, zodat ze perfect passen bij de afmetingen van uw tuin. Ook is het mogelijk om steigerhouten meubels voor binnen te maken zoals; een kast, bureau, of zelfs een bar. Elke creatie van steigerhout is uniek omdat elke plank anders is. Tevens is er keuze uit gebruikt of nieuw steigerhout en is er een legio aan soorten en kleuren wash. Whitewash en greywash zijn momenteel de meest gebruikte kleuren.

Het maken van meubels van steigerhout is geen precisieklus. Het zijn robuuste en stevige meubelen voor zowel binnen als buiten. Onze vakmannen kunnen een ontwerp voor u maken of u kunt natuurlijk ook zelf een ontwerp aanleveren, de keuze is aan u.

Steigerhout is in vergelijking met ander hout veelal goedkoper, waardoor de materiaalkosten binnen de perken blijven. Onderhoud is ook beperkt. Het is niet noodzakelijk om steigerhout te behandelen, al is hier nog wel eens wat discussie over. Onbehandeld steigerhout kan prima tegen weersinvloeden zolang ze maar snel weer drogen (geheel vrij staan dus).

Plaats gratis uw klus op Kwaliteitsvakman.nl en geniet van uw nieuwe steigerhouten meubelen. Bij Kwaliteitsvakman.nl krijgt u zekerheid en een vakman die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoet. Na de plaatsing van uw klus kunnen onze vakmannen direct reageren op uw klus. Of neem zelf direct contact op met een vakman bij u uit de buurt voor een afspraak en/of offerte.


Zoek uw vakman

Voorbeelden klussen welke uitgevoerd kunnen worden door echte vakmannen