Vakgebieden Selecteer

Systeemplafond en spanplafond


Vindt u het effect van een spanplafond mooi? Laat deze dan nu plaatsen door een gekwalificeerde vakman van Kwaliteitsvakman.nl. Onze vakmannen zijn bij uitstek geschikt om het spanplafond tot in perfectie te realiseren.

Een spanplafond is een strak aangespannen kunststofdoek die op maat van uw plafond gemaakt wordt. Er zijn twee soorten spanplafonds die het meest toegepast worden. U kunt kiezen voor:

  • een doek van pvc-folie,
  • of een geweven doek.

Het pvc-folie doek wordt middels verwarming opgespannen en het geweven doek wordt opgespannen door de installateur. Een spanplafond is ideaal om te laten plaatsen in combinatie met ingebouwde sfeerverlichting.

Ook een systeemplafond laten monteren in uw huis, kantoor of bedrijfsruimte is mogelijk. De vakmannen van Kwaliteitsvakman.nl staan voor u klaar om de klus te realiseren. Een vakman van Kwaliteitsvakman.nl kan uw systeemplafond perfect en binnen kort tijdsbestek voor u monteren. Dit scheelt u een heleboel tijd, werk en frustratie.

Naast het laten plaatsen van een systeemplafond is het ook mogelijk om de vakman diverse andere werkzaamheden voor het plafond uit te laten voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanleggen van spotjes/lampen of het aanleggen van een ventilatiesysteem. Twijfel dus niet, maar plaats uw klus op Kwaliteitsvakman.nl.

Plaats gratis uw klus om een spanplafond of systeemplafond te laten plaatsen op Kwaliteitsvakman.nl en geniet van uw nieuwe spanplafond of systeemplafond. Bij Kwaliteitsvakman.nl krijgt u zekerheid en een vakman die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoet. Na de plaatsing van uw klus kunnen onze vakmannen direct reageren op uw klus. Of neem zelf direct contact op met een vakman bij u uit de buurt voor een afspraak en/of offerte.


Zoek uw vakman

Voorbeelden klussen welke uitgevoerd kunnen worden door echte vakmannen