Vakgebieden Selecteer

Spackspuiten Plafond en Muren


Kosten

Spackspuiten geeft een mooie afwerking aan uw muren en/of plafond tegen lage kosten. Spackspuiten is dan ook een van de voordeligste vormen van stucwerk. U kunt uw muren en plafond laten spuiten in ‘standaard’ wit, maar tegenwoordig zijn er tegen geringe meerkosten ook veel kleuren beschikbaar.

Soorten korrels

Spackspuiten is een snelle manier om uw muren en plafond weer netjes te maken of een mooie kleur te geven. Het spackspuitwerk wordt in twee lagen aangebracht. De ‘meslaag’, hiermee worden kleine gaatjes en oneffenheden weggewerkt en vormt de basis voor de afkorrellaag. De ‘afkorrellaag’ bepaalt de structuur en uitstraling van uw nieuwe muur of planfond. U kunt zelf bepalen of u liever een grove korrel gebruikt of een fijne korrelstructuur. De stukadoor kan dit bepalen door het instellen van de compressor van de spuitmachine.

Plaats gratis uw klus om uw muren of plafond te laten spackspuiten op Kwaliteitsvakman.nl en geniet van nieuwe frisse muren of plafonds. Bij Kwaliteitsvakman.nl krijgt u zekerheid en een vakman die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoet. Na de plaatsing van uw klus kunnen onze vakmannen direct reageren op uw klus. Zelf contact opnemen met een vakman bij u uit de buurt voor een afspraak en/of offerte kan natuurlijk ook.


Zoek uw vakman

Voorbeelden klussen welke uitgevoerd kunnen worden door echte vakmannen