Vakgebieden Selecteer

spachtelputz aanbrengen


Stucwerk is er in diverse soorten en kunt u ook met een patroon laten stucen. Spachtelputz is hier een goed voorbeeld van. Spachtelputz kunt u hetzelfde aan laten brengen als ieder ander stucwerk, maar in dit type pleister zitten kleine steenkorrels verwerkt. Het is mogelijke om hierbij te kiezen tussen verschillende maten zandkorrels. Hiermee bepaal je hoe grof of fijn het stucwerk is.

Grove zandkorrels worden over het algemeen gebruikt wanneer u buiten muren wilt laten stucen. Een fijne zandkorrel kan eigenlijk overal voor gebruikt worden en geeft een fijnere afwerking. Spachtelputz is tegenwoordig bijzonder populair en heeft een groot voordeel. Het kan aangebracht worden in elke gewenste kleur en daardoor is er maar één behandeling nodig. Bovendien is spachtelputz zeer duurzaam.

Plaats gratis uw klus om spachtelputz te laten aanbrengen op Kwaliteitsvakman.nl. Bij Kwaliteitsvakman.nl krijgt u zekerheid en een vakman die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoet. Na de plaatsing van uw klus kunnen onze vakmannen direct reageren op uw klus. Of neem zelf direct contact op met een vakman bij u uit de buurt voor een afspraak en/of offerte.


Zoek uw vakman

Voorbeelden klussen welke uitgevoerd kunnen worden door echte vakmannen