Vakgebieden Selecteer

Boot of Jacht renoveren


Heeft u een oude jacht of boot en wilt u deze graag laten renoveren door een echte vakman? Via de bedrijvengids op Kwaliteitsvakman.nl of door het plaatsen van de klus vindt u de beste vakman voor een grondige renovatie. Onze vakman kan de boot of het jacht weer in haar volle glorie herstellen. Dankzij geslaagde renovatie en jaarlijks onderhoud kunt u genieten op het water.

De renovatie van een boot moet natuurlijk wel gedaan worden door een echte expert, hiervoor kunt u bij één van de bij ons aangesloten jachtwerven, bootbouwers of monteurs terecht. De renovatie kan grofweg in twee opties verdeeld worden. Een volledige renovatie waarmee een klassieke boot teruggebracht wordt naar originele staat of een renovatie waarna u kunt genieten van alle gemakken die de moderne boten en jachten bieden.

Plaats gratis uw klus om uw boot of jacht te laten renoveren op Kwaliteitsvakman.nl. Bij Kwaliteitsvakman.nl krijgt u zekerheid en een vakman die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoet. Na de plaatsing van uw klus kunnen onze vakmannen direct reageren op uw klus. Of neem zelf direct contact op met een vakman bij u uit de buurt voor een afspraak en/of offerte.


Zoek uw vakman