Vakgebieden Selecteer

Lood- en Zinkwerk onderhoud en reparatie


Heeft u een dak waar het water niet goed afgevoerd wordt en moet er goed schoongemaakt worden of is een reparatie noodzakelijk? Misschien heeft u een nieuwbouw huis waar nog zink of lood afvoer aangelegd is? Vindt uw dakspecialist via Kwaliteitsvakman.nl en schakel een ervaren vakman in om het zink of lood te repareren of schoonmaken.

Werken met zink en lood is een specialisme binnen de wereld van daken en dakgoten. Goed aangelegd zink of lood gaat jaren mee, maar dan moet het wel professioneel aangelegd worden. Hetzelfde geldt voor de reparatie van zink en lood. Het schoonmaken van dakgoten van zink of lood is bovendien erg belangrijk om bijvoorbeeld een dure reparatie te voorkomen. Schakel daarom tijdig een vakman van Kwaliteitsvakman.nl in.

Plaats gratis uw klus op Kwaliteitsvakman.nl en geniet van uw gerepareerde of schoongemaakte zink- en loodwerk. Bij Kwaliteitsvakman.nl krijgt u zekerheid en een vakman die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoet. Na de plaatsing van uw klus kunnen onze vakmannen direct reageren op uw klus. Of neem zelf direct contact op met een vakman bij u uit de buurt voor een afspraak en/of offerte.


Zoek uw vakman

Voorbeelden klussen welke uitgevoerd kunnen worden door echte vakmannen