Vakgebieden Selecteer

Glasvezelbehang aanbrengen


Soorten ondergronden glasvezelbehand

Behangen met glasvezelbehang is populair door de vele toepassingsmogelijkheden en de duurzaamheid. Of u nu een muur heeft van gasbeton, een geschilderde muur, beton, pleister, gipsplaten, spuitgips of hout: u kunt altijd kiezen voor glasvezelbehang. Oneffenheden in de ondergrond vormen geen probleem en zult u na het behangen ook niet meer terugzien. Glasvezelbehang kan tegen een stootje, is waterafstotend en makkelijk te overschilderen of een nieuwe laag behang tegenaan plakken.

Gebruik en aanbrengen

Doordat glasvezelbehang wat dikker is dan papieren behang is het wat lastiger aan te brengen en is een sterkere lijm vereist. Hierdoor is het verwijderen van dit soort behang een lastige en tijdrovende klus.

De aangesloten behangers kunnen u helpen met zowel aanbrengen als verwijderen van uw glasvezelbehang. Plaats gratis uw behang-klus op Kwaliteitsvakman.nl en geniet van strak behangen muren. Bij Kwaliteitsvakman.nl krijgt u zekerheid en een vakman die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoet. Na de plaatsing van uw klus kunnen onze vakmannen direct reageren op uw klus. Zelf contact opnemen met een vakman bij u uit de buurt voor een afspraak en/of offerte kan natuurlijk ook.


Zoek uw vakman

Voorbeelden klussen welke uitgevoerd kunnen worden door echte vakmannen